Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért rózsaszín a himmalájai...

Miért rózsaszín a himmalájai (pakisztáni) só?

Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A benne lévő ásványi anyag miatt.
2014. szept. 22. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Melyik ásványi anyag színezi rózsaszínre?
2014. szept. 22. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]


Itt azt írják, hogy a benne lévő vasoxid miatt rózsaszín.

"The pink color is due to iron oxide."

2014. szept. 23. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. okt. 1. 12:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!