Vettem egy fehércsokit barack ízű töltelékkel, hány kcal lehet 100 gramm?
Figyelt kérdés
Semmi info róla, csak annyi hogy: Barack ízű krémmel (50%) töltött fehér tábla. Márka: Millato sweetbar2014. szept. 20. 23:20
2/15 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet 500 is a 100 gramm, mert sima fehercsokiban annyi van, csak ügye ez a barackos krém...
2014. szept. 20. 23:35
3/15 anonim válasza:
az energiatartalmát nem tudom, de azt megtaláltam, hogy kakaóvaj helyett pálmaolajból vagy hasonlóból készült műcsokiról van szó, amibe barackot nem tartalmazó tölteléket nyomtak...energiatartalomtól függetlenül inkább éhen halnék, mint hogy ilyet megegyek.
4/15 A kérdező kommentje:
Jah, hogy ilyen szenny egy csoki...
Én sem az egész táblát akartam bezablni, csak megkóstolni.:)
2014. szept. 21. 01:18
5/15 anonim válasza:
Hármas: nem az a kérdés, hogy Te mikor halnál éhen, hanem az energiatartalom. Amúgy én is 250-400 kcal közé saccolom.
6/15 anonim válasza:
Nincs ráírva? Csomagoláson ott szokott lenni.
A hármas meg nyilván kizárólag természetes kaját fogyaszt, soha az életben egy gramm mesterségest se. na persze.
8/15 anonim válasza:
vicces lenne, ha nem lenne ráírva, ugyanis kötelező
9/15 A kérdező kommentje:
Pedig sajnos tényleg nincs feltüntetve, én is csodálkoztam...
2014. szept. 21. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!