Nyári szabadság után a kertünk, mint egy arborétum. Az előtte szépen fejlődő paradicsomok feketék, foltosak, részben pirosodnak. Kérdésem: ha kivágom a "beteg" részt belőle, a többi ehető v. csak lecsóba v. úgyse? Ki kell dobnom az egészet?
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 09:26
1/3 anonim válasza:
Aminek csak a héja foltos, de amúgy érett, az teljesen jó töltött paprika alapnak, mert ahhoz amúgy is le kell húzni a héját.
2/3 anonim válasza:
csak az időjárás okozott benne kárt, tette csúffá a paradicsomokat. még mielőtt valóban elkezd rothadni, vágd ki a hibás részeket, és lecsóba, töltöttpaprikának, paradicsomszósznak, levesnek megfőzheted.
Magában nyersen enni, belátásod szerint. Ha a húsrész hibátlan, akkor nyugodtan ehetitek nyersen is.
Ha sok van, akkor megtisztítva,(a hibás részeket kivágva) feldarabolva le is fagyaszthatod, és télen is jó a már említett ételekhez.
3/3 anonim válasza:
Javaslom, nézz utána, hogy mit jelent az arborétum szó!
Ugyanis a kérdésedben teljesen értelmetlenül használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!