Mi az a "light cream" angol receptben? És mennyi az "1 cup"?
Nem tudom mért lenne az első válasz poén.
1 cup=1 bögre
A másikhoz pedig segít a google fordító.
* a light cream-et megmondom, mert a google nem fordítja le, de fél perc alatt megtaláltam a választ.
18% nál kisebb zsírtartalmú tejszín.
a cup az amerikaiak mértékegysége. nem tudjuk grammban megadni, mert minden összetevőnél másnak felel meg:)
mellesleg nem kellett volna leszólnod az első válaszolót.
tudom, hogy a cup csészét jelent, sőt azt is tudom, hogy az egy űrmérték, egyáltalán nem tömeg vagy súly, sőt azt is tudom, hogy Magyarországon pontosan mennyinek felel meg az egy csésze a szakácskönyvekben, amit nem tudok, hogy angolszász területen mennyinek felel meg a csésze, mint gasztronómiai szakszó, azaz űrmérték
bár szerintem a kérdésemből azért érezhető volt, hogy ennyit én is tudok angolul, és hogy kimondottan konyhai kérdés, nem nyelvi, de azért így a pontosítás után, tehát megkérdezném mégegyszer, ha valaki tudja a választ, kérem írja meg, hogy mennyi az egy csésze angolszász területen, előre is köszönöm
Egyébként ennyi volt, ha ennyire megy az angol:
Bocs, USA-ban csak 240...
Csak kicsit felhúztam magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!