Tudtok ajánlani valami jó edzésprogramot?
Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten és le is töltöttem Rubint Réka edzős videókat, de aztán kicsit utánaolvastam és nincsenek túl jó véleménnyel róla a fórumozók... Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e valami jó edzésprogramot (mindegy, hogy angol vagy magyar), ami tényleg segít és asztmásoknak sem lehet bajuk tőle?2014. júl. 24. 16:50
1/3 anonim válasza:
Nem írtál célt, se adatokat magadról. De a súlyzós vagy komoly saját testsúlyos edzés kiegészítve aerob edzésekkel és persze jó étrenddel csodákra képes.:)
Olvasnivaló: googleba: alapismeretek.
2/3 anonim válasza:
ajánlom a fegyencedzés c könyvet
3/3 anonim válasza:
teljesen jó rubint réka, én lefogytam tőle.
de egyébként cardio edzést csinálj, napi egy fél-háromnegyed órás videót. neten vannak jó ingyenesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!