Spár saját márkás majonézt vettem. Laktóérzékeny vagyok. Itthon olvastam el, hogy van benne tej savó. Az ugye nem tej? Mert akkor nem merem enni.
Második, jó nagy butaságot írsz. Pl. a tejsavópor tejcukor tartalma 70%. Arra, hogy a laktózérzékenység csak ráfogott, inkább nem is mondok semmit.
A tejsavó a túrókészítés mellékterméke, s tejcukor jelentős mennyiségben van benne.
A majonézbe nem tudom, hogyan kerül, az csak tojássárgája és olaj.
Most sajnos mellényúltál, és hiba, hogy csak otthon olvastad el az összetevőket. Tényleg fura, hogy mit keres benne tejsavó, csak a gyártó és a jó isten a megmondhatója.
Sajnos a saját károdon tanultál most, vagy alaposan elolvasni mindent egy terméken, de sokkal jobb otthon készíteni, ha lehet. Márpedig majonézt lehet.Persze a kényelmi termékek mindig csábítóak, ezzel egyetértek :)
Ne fogyaszd el ezt a majonézt, add oda valakinek, aki tudja hasznosítani.
A sajátmárkás termékek gyakran ugyanazok, mint a neves márkák.A gyártó és multicég közös megállapodása a saját márkába csomagolt termék,ami mindkét fél számára kölcsönösen előnyös, de gyakorlatilag ugyanaz a termék, csak más csomagolásban.
Nagy élelmiszercégnél dolgoztam,(42 évet ) és évek óta 11 féle csomagolásban került forgalomba ugyanaz a termék, csak a rendelés alapján a csomagolóanyagot cserélték a gépsoron.
Lehet, hogy az Univer is így jár el, és a Spáros is ugyanaz, mint az eredeti.
Ha megkóstolod kis mennyiségben és nem okoz allergén tüneteket, akkor nyugodtan használd el.
Egyikre sincs ígéret, csak , akik tudják pl, hogy ezt a terméket xyz gyártotta, teljes nyugalommal megveszik.
Ha ismered Univer Eu-os kódját,akkor biztos is lehetsz benne.Ehhez pedig hozzá lehet férni, akár a honlapjukon, akár a neten más forrásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!