Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit tegyek a mézeskalácsommal?

Mit tegyek a mézeskalácsommal?

Figyelt kérdés
2012-ben kaptam egy mézeskalácsot, amit nem ettem meg, mert úgy terveztem, hogy örökre őrizgetni fogom. Ma viszont észrevettem, hogy ellepték a lisztbogarak, és ez a látvány eléggé lesokkolt, főleg mivel szent ereklyeként őriztem a mézeskalácsot. Nagyon szépen ki volt díszítve és felirat is volt rajta, ami miatt még jobban fájt, és az is, hogy egy szeretett személytől kaptam erre kárba veszett. A testvéremnek van egy ugyanilyen mézeskalácsa, és nekem adta, de anyám szerint ki kell dobni, mert azt is belepik a bogarak. Be van fóliázva és bontatlan, viszont az enyém is ugyanilyen volt. Most beraktuk egy régi csoki dobozába (amibe pont beleillett xD) de anyám szerint még mindig ki kéne dobni, nekem viszont nincs szívem. Veletek történt már hasonló? Mit tanácsoltok, dobjam ki vagy ne?

2014. aug. 25. 00:10
 1/3 anonim ***** válasza:
lakkozd le!
2014. aug. 25. 00:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Az irasodbol egy tini vagy, es a tiniknek van koromlakkjuk általában. ;) sima átlátszó koromlakkal kend le, es akkor nem fogja megenni semmi Bogár :)
2014. aug. 25. 10:15
 3/3 anonim ***** válasza:

A baj az, hogy ezek a bogarak másra is rá fognak menni, ha már porrá zúzták és megették a mézest.Ellephetik az összes száraz élelmiszert, anyukádnak nagy kárt okozva.

Fényképezd le magadnak, azt tedd el emlékbe, amúgy az emlékek a fejben és a szívben vannak a legjobb helyen.

Fájdalom, de én is azt mondom, hogy sürgősen ki kell dobni, és nem árt körülnézni a spájzban, konyhaszekrényben is, hátha már ott is megjelentek a hívatlan "vendégek "

2014. aug. 26. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!