Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a különbség a sima rizs és...

Mi a különbség a sima rizs és a jázmin rizs között?

Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Minden ételt valahogy elkell készíteni és ha az zsiradékkal van elö irva, abba nem szól bele senki, az olyan étel. Maga a rizs cak mint körítés vizben, só olaj nélkül készül.

Bárki érdeklödhet annál a nemzetnél akik országában a legtöbb rizst termelik a világon, és akenyér nekik a rizs.

Természetessen a magyar nemzetben is vannak okosok aki pl. az olaszokat is képessek megtanitani Pizzát készíteni.

2014. aug. 15. 10:51
 12/13 macikamacika válasza:
Én szeretem világos barnára pirítani,nekem úgy a legfinomabb,de saját kisütésű zsiradékkal (liba,-kacsaháj),mert az olajok rákot okoznak és egyéb súlyos betegséget,a hidegen sajtoltra meg nincs pénzem,olyan drága;fél liter 1000 Ft.Amikor beszüntettem az olaj használatát,a fiam gennyes,sűrű aknéi egycsapásra elmúltak.
2014. aug. 15. 12:07
 13/13 anonim válasza:
A sok "okoskodó" hozzászólót, csak az nem érdekelte, hogy mi volt a kérdés. Nem tudják a választ,aztán a főzési megoldásokba élik ki magukat.Azért vagyok itt, mert engem is érdekelnének a kérdésre adott válaszok, de az nincs. Ha nincs lényeges különbség, akkor vajon miért van az árban lényeges eltérés?
2019. febr. 4. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!