Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » SOS! Töltött káposzta melegen...

SOS! Töltött káposzta melegen hűtőbe, vagy reggelig még nem lesz baja?

Figyelt kérdés
Holnapra csináltam meg a káposztát, de elég későn lett kész, kilenc óra körül. A fazék viszont még most meleg, és a káposzta is. Szerintetek reggel hétig kibírja hűtő nélkül?

2014. júl. 27. 02:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs benne tejföl, nyugodtan kint hagyhatod, vagy tedd hideg vízbe a lábost, és hűtsd le.
2014. júl. 27. 05:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig ez az örökös dilemmám, mert csak este érek rá főzni. Azt szoktam csinálni, hogy beállítom az órát éjfélre és akkor kimegyek betenni a hűtőbe. Télen kint hagyom reggelig, de ilyenkor nem merem.
2014. júl. 27. 06:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazából ha melegen teszed be a hűtőbe sem lesz semmi baja sem a hűtőnek, sem a kajának, az általános közhiedelemmel ellentétben. Persze ha nagyon forró, akkor felmelegítheti a mellette levő cuccokat is, úgyhogy azt tudom tanácsolni, hogy ilyenkor állítsd a fazekat hideg vízbe és hűtsd egy kicsit, esetleg ha nagyon felmelegedett alatta a víz, cseréld ki. Aztán beteheted a hűtőbe.
2014. júl. 27. 09:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat végül elaludtam, azután csak reggel tettem be a hűtőbe. Azóta kétszer is ettem belőle, és semmi baja az ételnek :)

Azért féltem, mert 7 személyre kellett főznöm

2014. júl. 27. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!