Tamas2000 kérdése:
Miért nam habosodot fel a habtejszinem?
Figyelt kérdés
Lefölöztem a tejről a tejszínt és felforaltam aztán lehütötem és 30perce vagy 1 óránát vrtem de alig let habos csak egy kicsit az is 1 cm vastagság volt, pedig úgy csináltam ahogy leírták.2014. júl. 23. 09:43
1/5 anonim 



válasza:





Te tejfölt vertél egy órán át... Az sosem lesz hab.
2/5 anonim 



válasza:





Ha nem csak a legfelső réteget fölözted le, hanem az alatta levő tejfölt is, akkor abból nem tudsz habot verni.
3/5 A kérdező kommentje:
De a tejen lehetet látni a különbséget volt egy sötétes szin az alján és felete volt egy fehérebb szin az tejföl volt. Hánynapig kell hagyni a tejszint hogy tejföl legyen? hát akkor azért volt savanykás íze. A tejszin édes?
2014. júl. 23. 13:35
4/5 anonim 



válasza:





Igen, a tejszín édes.
Nálunk Józsán van egy Nagyné Tehenészete tejbolt. Olyan jó látni a feltüntetett összetevőket, sehol semmi guárgumi, meg tartósítószer, meg emulgeálószer, meg kálium-szorbát...
A vajon például ez az egy tétel szerepel: édestejszín...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. júl. 24. 09:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!