Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nam habosodot fel a...

Tamas2000 kérdése:

Miért nam habosodot fel a habtejszinem?

Figyelt kérdés
Lefölöztem a tejről a tejszínt és felforaltam aztán lehütötem és 30perce vagy 1 óránát vrtem de alig let habos csak egy kicsit az is 1 cm vastagság volt, pedig úgy csináltam ahogy leírták.
2014. júl. 23. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Te tejfölt vertél egy órán át... Az sosem lesz hab.
2014. júl. 23. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem csak a legfelső réteget fölözted le, hanem az alatta levő tejfölt is, akkor abból nem tudsz habot verni.
2014. júl. 23. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
De a tejen lehetet látni a különbséget volt egy sötétes szin az alján és felete volt egy fehérebb szin az tejföl volt. Hánynapig kell hagyni a tejszint hogy tejföl legyen? hát akkor azért volt savanykás íze. A tejszin édes?
2014. júl. 23. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, a tejszín édes.


Nálunk Józsán van egy Nagyné Tehenészete tejbolt. Olyan jó látni a feltüntetett összetevőket, sehol semmi guárgumi, meg tartósítószer, meg emulgeálószer, meg kálium-szorbát...


A vajon például ez az egy tétel szerepel: édestejszín...

2014. júl. 23. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. júl. 24. 09:43

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!