Szerinted a Snickers, Twix, Mars, Milky Way vagy Bounty csokoládé a legjobb? :D
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 16:06
1/28 anonim válasza:
Íze alapján? Úgy a Bounty, de csak az étcsokoládés.
2/28 Gyémántlány válasza:
Ezek közül a Twix, de egyébként nekem a KitKat a kedvencem :)
5/28 anonim válasza:
1: Snickers
2: Twix /KitKat
3: Milky Way
Bounty-t még nem kóstoltam.
6/28 anonim válasza:
1.Twix
2.Milky Way Crispy Rolls
3.Bounty
8/28 anonim válasza:
Még egy az étcsokis bountynak.
Túlédes csokikat nem szeretm, így ezek közül egyiket sem, max milky way, de kókuszmániám van, így ez ehető. Nagyon is :D
9/28 anonim válasza:
1. Snickers
2. Mars
3. Twix
4. Milky Way
5. Bounty
Nekem ez az ízlési sorrend!!!
10/28 anonim válasza:
Nekem a Milky Way:), a tobbiben mindig van valami, ami miatt nem izlik.:) Nekem a snickers nagyon tomeny, a felet sem tudom egyszerre megenni, a mars nagyon ragados es nyulos, az egesz a szajpadlasomra tapad rogton, a bounty bitang edes, maga a kokusz is, ezert nem jon be az etcsokis sem, a twixet regebben szerettem, de most mar ez is kezdett gejl edes lenni sajnos. En pont a Milky Wayt szeretem, pedig azt nagyon sokan nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!