Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek hülyeség hogy ezt...

Szerintetek hülyeség hogy ezt csinálom?! (lent)

Figyelt kérdés
Szóval tegnap elkezdtem egy naplót és beleírom mindennap vagyis bele fogom úrni mindennap hogy MIT ESZEK!Van valami értelme???? 14/L Valójában kalória számlálasnak van értelme??
2014. júl. 2. 14:19
 1/8 anonim válasza:
73%
Ha te úgy érzed hogy fontos és szeretnéd akkor nyugottan
2014. júl. 2. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
De használhatod a kalóriabázis.hu-t is, ott ki is írja hogy hány kalória.
2014. júl. 2. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
14 evesen nem sok ertelme van ha nem vagy korosan kover.
2014. júl. 2. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem van értelme, ha nem vagy elhízva elég egy pár hétig. Mindenkinek fontos lenne tudni hogy mit/mennyit is eszik. Ne csak a kalóriákat írd föl, hanem hogy mennyi benne a szénhidrát (lehetne nézni a fehérjét/zsírt is, de úgy már túl sok infó lenne szerintem).
2014. júl. 2. 16:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Persze,nagyon hasznos!

Pl

gyomorgondok eseten az orvos nagyon orulni fog neki ha nem csak talalgatsz,hanem konkretan meg tudod mutatni,hogy mit ettel

utana arra is jo,hogy nezegesd,melyik etelektol szaladt fel hirtelen a sulyod,melyektol esett stb

ha esetleg a sulyoddal kesobb problema lesz,ez nagyon hasznos lesz:)

2014. júl. 2. 23:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek főleg az utolsónak !

Ui nem vagyok kövér!Sőt!

2014. júl. 3. 01:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ezert irtam h nincs ertelme, es jol le lettem pontozva.. De ugy latom megint sikerult kinevelnunk egy anorexias jeloltet. De biztos az en valaszom volt a legkevesbe hasznos megint. :)
2014. júl. 3. 07:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Pontosan azért tettem fel a kérdést mert nem vagyok egy hú de vékony !!!Kedves utolsó! Én nem pontoztam 😂😉😂😂😂😂😂😂😂😂
2014. júl. 3. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!