Szerintetek hülyeség hogy ezt csinálom?! (lent)
Figyelt kérdés
Szóval tegnap elkezdtem egy naplót és beleírom mindennap vagyis bele fogom úrni mindennap hogy MIT ESZEK!Van valami értelme???? 14/L Valójában kalória számlálasnak van értelme??2014. júl. 2. 14:19
1/8 anonim válasza:
Ha te úgy érzed hogy fontos és szeretnéd akkor nyugottan
2/8 anonim válasza:
De használhatod a kalóriabázis.hu-t is, ott ki is írja hogy hány kalória.
3/8 anonim válasza:
14 evesen nem sok ertelme van ha nem vagy korosan kover.
4/8 anonim válasza:
Szerintem van értelme, ha nem vagy elhízva elég egy pár hétig. Mindenkinek fontos lenne tudni hogy mit/mennyit is eszik. Ne csak a kalóriákat írd föl, hanem hogy mennyi benne a szénhidrát (lehetne nézni a fehérjét/zsírt is, de úgy már túl sok infó lenne szerintem).
5/8 anonim válasza:
Persze,nagyon hasznos!
Pl
gyomorgondok eseten az orvos nagyon orulni fog neki ha nem csak talalgatsz,hanem konkretan meg tudod mutatni,hogy mit ettel
utana arra is jo,hogy nezegesd,melyik etelektol szaladt fel hirtelen a sulyod,melyektol esett stb
ha esetleg a sulyoddal kesobb problema lesz,ez nagyon hasznos lesz:)
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek főleg az utolsónak !
Ui nem vagyok kövér!Sőt!
2014. júl. 3. 01:01
7/8 anonim válasza:
Igen, ezert irtam h nincs ertelme, es jol le lettem pontozva.. De ugy latom megint sikerult kinevelnunk egy anorexias jeloltet. De biztos az en valaszom volt a legkevesbe hasznos megint. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Pontosan azért tettem fel a kérdést mert nem vagyok egy hú de vékony !!!Kedves utolsó! Én nem pontoztam 😂😉😂😂😂😂😂😂😂😂
2014. júl. 3. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!