Melyik a kedvenc müzlitek? (gabonapehely és sima is lehet)
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 18:59
1/7 anonim válasza:
Én Dr. Oetker Vitalis csokis müzlit keverek fele-fele arányban sima zabpehellyel.
3/7 anonim válasza:
Kellogs frosties vagy a choco choco
4/7 anonim válasza:
A kedvencem a sajatom (annyira orulnek ha boltban is kapnek ilyet!): zabpehely+mandula+kesudio+foldimogyoro+valamilyen bogyos gyumolcs:most szeder es malna eppen, de ezelott meggy es eper volt, telen pedig afonya es az elobbiek fagyasztottbol.
A boltibol elfogadhato szerintem a Vitalis mandulas, csokis es eperjoghurtos, illetve a Cerbona meggyes.
Meg a Joreggelt csokisat szeretem, bar az mar keksz kategoria.
5/7 anonim válasza:
-Nestlé Fitness (natúr, csokis, joghurtos)
-Cini Minis (bár ez iszonyat cukros és egészségtelen sajnos)
-Vitalis csokis müzli
-Spar sajátmárkás müzlinek mindhárom íze nagyon finom, csokis, epres, mogyorós van azt hiszem
6/7 anonim válasza:
Nekem is a Vitalisból mindegyik fajta.
7/7 anonim válasza:
corny csereszney
cerbona malnas etcsokis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!