Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ma vettem elvileg friss...

Ma vettem elvileg friss csirkecombot, de pucolás közben vettem észre, hogy kicsit már büdös, mi legyen vele?

Figyelt kérdés
Messzebbről nem is érezni, csak ahogy felette álltam pucolás közben, és úgy is alig. Ki kéne dobni? Vagy ha jól megsütöm, még jó lehet?
2014. jún. 27. 00:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Aki látott már húsüzemet az tudja milyen a friss, a friss hús. :)

Nálunk az étteremben is megkérdezi a vendég, hogy a kacsa friss-e...hogy a viharba ne lenne az, Kínából jön, mirelit.

A friss kenyér múltkor olyan friss volt, hogy visszaküldték, mert jeges volt még a belseje.

Inkább dobd ki szerintem :)

2014. jún. 27. 03:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Kicsit több fűszerrel, jól átsütöd, ehető.
2014. jún. 27. 05:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyszer vettem egy friss grill csirkét, de csak otthon vettem észre, hogy a szárnya alatt zöld volt és büdös. Azt hiszed visszavittem ? (50 km ) Hát nem! Puff, a kukába!
2014. jún. 27. 05:32
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Áztasd meg sós pici ecetes vízbe. aztán süthető. Sokan vettek abból és ott is el fog fogyni.
2014. jún. 27. 07:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Te érzed, hogy mennyire. Jó, ha csak kicsit, akkor rendesen átsütve elvileg nem lesz bajod. De ha mégis undorral ennéd meg így, akkor annak nincs értelme!

Akkor inkább főzd vagy süsd meg só és fűszer nélkül, és add a kutyádnak, ha van kutyád!

2014. jún. 27. 08:15
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Én kidobnám!
2014. jún. 27. 08:18
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
A műanyag csomagolás alatt is gyorsan elszaporodnak a baktériumok, főleg, ha tálcás. Ezeknek sokszor van bukéja. Fél órára áztasd be ecetes vízbe, majd öblítsd le és máris süthető.
2014. jún. 27. 08:20
 8/11 anonim válasza:
Na mi lett a csirkével? Én vissza vittem volna és az orra alá nyomtam volna... (kerekedelemben dolgozok) cifrábbnál cifrább dolgokat látok... Pl virsli, felvágott,kolbász, mirelit szóba se jöhet nálam... Be mentem egyszer a hentehez akciós csirkeszárnyért, ránéztem és láttam hogy tiszta jég kásás, erre azt mondta az eladó hogy nagyon hüt a hütőjük... A francokat, kicsit lefagyasztják hogy ne legyen szaga.. Volt munkahelyemen a szines,szagos hust ledarálták, sok fokhagymával és paprikával kolbászt töltöttek a raktárban... Utána ment a pultba...
2014. jún. 27. 12:27
 9/11 A kérdező kommentje:

Amikor kiírtam a kérdést, akkor betettem a hűtőbe lefóliázva, másnap délután, mikor hazaértem, kivettem, és megszagoltam. Úgy voltam vele, hogy addigra vagy még büdösebb lesz, vagy ha tévedtem, akkor meg nem lesz baja. :)

És hát nem volt szaga! Megsütöttem, és akkor sem érződött.

Valószínűleg az lehetett, hogy akármi is volt rajta, de a tisztításnál lejött, és nem büdösödött vissza.

Nem értem én sem... :)

2014. jún. 28. 21:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, ez gyakran van ,hogy az ember kibontja és megcsap a buké. De ha nincs komoly baja, akkor elillan. Arra azért ne alapozz a jövőben, hogy ha megsütöd, akkor sem érzed, mert a fűszerezés és a sütés elnyomja a szagokat, tehát ha pl. valóban romlott húst sütnél meg, nem éreznéd sütés után. Csak a mellékhatásait. De nyugi, ez esetben biztos, hogy csak arról van szó, hogy befülledt. Viszont legközelebb, ha azonnal nem készíted el a húst, tedd nem műanyag edénybe, tehát üvegbe, porcelánba és sózd le, úgy tárold a hűtőben elkészítésig.
2014. jún. 30. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!