Romlott lehetett a pacal?
vettem konyhakész pacalt és mikor felbontottam, dög szaga volt.Alaposan meg mostam és feltettem forralni és le öntöttem 2X a forró vizet róla és most nincs olyan szaga ,de félek ,hogy hátha még is romlott volt.
2 csomaggal vettem és csak egyiknek volt erősebb szaga.
Elméletileg tudom,hogy kicsit szagos a pacal és ismerem a pacal szagát,de mégis bizonytalan vagyok.
a pacalnak sajnos megvan a maga illata: Enyhén büdös.
Sajnos azt ,hogy romlott vagy csak nagyon büdös azt így látlanban nem tudjuk.
a pacalt 2 -3 szoktuk előfőzni.nem csak felforraljuk 1-2 óráíg füszeres vízben főzzük.Majd ezt a vízet leönjük róla ,és hagyjuk a pacalt kihülni. ezt többször megismételjük.
A konyhakész, az némi túlzás, mert, ha valaki azt megfőzné azn mód, hát elmenne tőle az étvágya, már főzés közben.
Tényleg többszöri fűszeres-ecetes vízben való előfőzéssel lehet valóban konyhakésszé tenni, hogy élvezhető is legyen
az amúgy isteni pacalpörkölt.
Nagyon finom lett pacal pörkölt.
A konyha készt én sem úgy értettem,hogy piff paff felteszem főni,csak annyi ,hogy össze van vágva és meg van tisztítva.
Igen elő kel főzni,mert szaga van sőt a lé amit leöntöttem elég zavaros volt.
Kösz a válaszokat ,,,ment a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!