Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Romlott lehetett a pacal?

Romlott lehetett a pacal?

Figyelt kérdés

vettem konyhakész pacalt és mikor felbontottam, dög szaga volt.Alaposan meg mostam és feltettem forralni és le öntöttem 2X a forró vizet róla és most nincs olyan szaga ,de félek ,hogy hátha még is romlott volt.

2 csomaggal vettem és csak egyiknek volt erősebb szaga.

Elméletileg tudom,hogy kicsit szagos a pacal és ismerem a pacal szagát,de mégis bizonytalan vagyok.

2014. máj. 21. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A pacalnak nyersen alapból szörnyű szaga van :D
2014. máj. 21. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

a pacalnak sajnos megvan a maga illata: Enyhén büdös.

Sajnos azt ,hogy romlott vagy csak nagyon büdös azt így látlanban nem tudjuk.

a pacalt 2 -3 szoktuk előfőzni.nem csak felforraljuk 1-2 óráíg füszeres vízben főzzük.Majd ezt a vízet leönjük róla ,és hagyjuk a pacalt kihülni. ezt többször megismételjük.

2014. máj. 21. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A konyhakész, az némi túlzás, mert, ha valaki azt megfőzné azn mód, hát elmenne tőle az étvágya, már főzés közben.

Tényleg többszöri fűszeres-ecetes vízben való előfőzéssel lehet valóban konyhakésszé tenni, hogy élvezhető is legyen

az amúgy isteni pacalpörkölt.

2014. máj. 21. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon finom lett pacal pörkölt.

A konyha készt én sem úgy értettem,hogy piff paff felteszem főni,csak annyi ,hogy össze van vágva és meg van tisztítva.

Igen elő kel főzni,mert szaga van sőt a lé amit leöntöttem elég zavaros volt.

Kösz a válaszokat ,,,ment a zöld kéz :)

2014. máj. 22. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!