Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Egészséges snack?

Egészséges snack?

Figyelt kérdés
Lézetik olyan ropogtatnivaló, ami nem chips és egészséges? Nem a zöldségchipsekre gondolok, hanem ami krumplichipshez hasonló.
2014. jún. 13. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Két étkezés között eleve teljesen felesleges bármit ropogtatni. Ha már mindenáron enni akarsz valamit, egyél gyümölcsöt!
2014. jún. 13. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Esetleg kölesgolyó?

Első: Akkor te sosem eszel sütit vagy fagyit?

2014. jún. 13. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha mindenaron ropogtatni szeretnel, es nem zoldsegeket, akkor ezeket ajanlom, a chipsnel egeszsegesebbek:

Natur mogyoro, dio, mandula, kesudio, pisztacia (nem sozott, porkolt!!!)

Diakcsemege

Pattogatott kukorica

Korpovit keksz

Teljes kiorlesu ropi/haztartasi keksz

Puffasztott rizs

Abonett

De hidd el, ha nem utasitanad el a zoldseges nasikat, sokkal jobban jarnal, mert ezerszer finomabbak (egeszsegesebbek es kcal szegenyebbek), mint a fent emlitett variaciok. Ha erdekel, szivesen megosztok nehany otletet.

2014. jún. 13. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Sütit a délutáni kávéhoz szoktam enni. A fagyiért sosem voltam oda, nagyon ritkán eszem.
2014. jún. 13. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!