Tojótyúk tartás engedély nélkül? Jelentésnél lép az ÁNTSZ?
Elolvastam írásod, és elgondolkoztam. Ezen, amit írtál:
" A tojást így nem tudja eladni, csak egy két embernek, akik megvesznek heti 20b-ot, a többi napi 300 büdösödik."
Ha nem tudja eladni, állításod szerint, akkor napi kb. 200 (mert 300 tojás nem lesz egy nap, meg elad 20-at) marad neki.
NAPI!!
Ki az az agyalágyult hülye, aki invesztál annyi pénzt ennyi állat tartásába és megmarad napi szinten 200, havi szinten 6000 darab tojása??
Valami nem igaz az állításodban!
Azt elfogadom, hogy büdös, azt is hogy ezt érezni hétszámra irritáló, de ha valótlant állítasz, akkor hiteltelenné válsz és abba kötnek bele, amibe csak lehet.
Mint én is, de nem rossz szándékkal. Gondold meg, miket állítasz!
A "telep" rég be lett záratva, büdös tojásokat foglaltak le. Minden engedély nélkül ment, azt hitték majd a helyi kisboltosra rá tudják sózni, én meg szaglászom azt a bűzt.
Hát nem így lett. 1. jelentésre jöttek és vittek mindent.
Amikor bementem az ÁNTSZ-hez, közölték, ha 10-et el akar adni bélyegző kell a tojásra, építésügyi hatóságtól engedély kellett volna az én beleegyezésemmel, de semmi nem volt.
Lehet sok a városi, akinek elképzelése sincs ezekről a dolgokról, de ha néznétek tv-t, nem egy ilyen eset volt már benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!