A virsliben milyen vitamin van?
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 22:00
1/9 anonim válasza:
aszkorbinsav (C vitamin) van benne, de nem egészségügyi célzattal rakják bele
2/9 anonim válasza:
Remélem, hogy a kérdésed csak irónia. :)
3/9 anonim válasza:
barnulásgátlónak használják az aszkorbinsavat, de nem muszáj elhinni
4/9 anonim válasza:
Melyikben? Abban, amelyiknek a hústartalma 80%, s nulla adalék, vagy abban, amelyik közelében csak a dógozó tartalmazott némi húst?
A hozzá adott vitaminnal lehet nagyon kamuzni, úgy, hogy nem is hazudik, csak megtéveszt. Van olyan vitamin, ásványa anyag, amelyik jelent van az ételben, de nem épül be a szervezetünkbe, s van amelyik igen. Pl. a C-vitamin is ilyen. Összességében jelentéktelen egy virsi vitamintartalma. A húsból készülőé is.
Vitaminhoz elvileg zöldségből is gyümölcsből lehet jutni.
5/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy sok vitamin lenne benne. És egy kis kedvcsináló : a hús tartalma kb 0,99% ! szinte semmi! olyan "húst" nyesedéket adnak hozzá amit már nem tudnak felhasználni magyarán a szemetet! a helyedben nem enném meg!
7/9 anonim válasza:
A v vitamint? Nem tudom, de nekem tetszett. :)
8/9 sasska válasza:
Szerintem semmilyen max C vitamin egyszer láttam egy videót hogy készül a virsli. Azóta nem iagzán eszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!