Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Fagyasztottatok már hónapos...

Fagyasztottatok már hónapos retket?

Figyelt kérdés

Azért merült fel bennem a kérdés, mert rengeteg gyönyörű retkem termett, és nem tudjuk olyan gyorsan enni, mint ahogy öregszik.

Ha lefagyasztanám, utána fogyasztható lenne?

2014. ápr. 29. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Reteket még nem fagyasztottam. uborkát még 10-15éve igen leszeltelve annak nem volt baja.

Szerintem ha leszelteled ,akkor tedd kis zacskókba ,és télen majd előveszed.

annyi mindent ,fagyasztunk manapság málnát,epret stb,nem hinném ,hogy lenne valami különös baja.

2014. ápr. 29. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, uborkát én is minden évben fagyasztok, vékonyra szelve, aztán annyi levet enged, hogy az uborkasalátához nem kell víz.

De lehet, megpróbálom akkor a retket is. :)

2014. ápr. 29. 11:15
 3/5 anonim válasza:

Tavaly így jártam, ahogy te! Mármint hogy rengeteg retkem termett, le is fagyasztottam. Kipróbáltam egyben is és szeletben is. Egyben ne fagyaszd, úgy olyan lett olvasztás után, mint egy gumilabda, alig tudtam szeletelni is (megpuhult). Amiket szeletben fagyasztottam, az viszont abszolut jó lett. Nyilván az is "plötty" lett egy picit, de szendvicsbe, salátába tökéletes. (szeletelés után próbáld meg a fölösleg "vizet" leitatni róla konyhai papírtörlővel.)

Sok sikert! :)

2014. ápr. 29. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos szar lesz.Finomabban nem tudok fogalmazni.Vagy tiszta vizes lesz vagy ha vársz vele gumis(mármint kiengedés után).

Osztogasd,ajándékozgasd ha nekem sok van azt csinálom.Amúgy az uborka se első osztályú fagyasztva de az ehető.És milyen jó télen.

2014. ápr. 29. 11:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szóval tényleg megplöttyed ez is...

Azért kipróbálom egy kevéssel én is.

2014. ápr. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!