Miért van, hogy a szárazbabban Sokkal több fehérje van mint a konzervbabban?
2014. ápr. 18. 10:44
1/2 anonim válasza:
A konzervbab már gyakorlatilag kész, a főzés során a bab megduzzadt, minimum 2x akkora lesz a tömege, így feleződik a benne lévő fehérje.
2/2 A kérdező kommentje:
Szóval,ha a babot megcsinálom főzeléknek,kb. abban is annyi fehérje lesz ,mint a konzervben,igaz?
2014. ápr. 19. 03:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!