Hol lehet kukoricakeményítőt venni és kb. mennyibe kerül?
Ez most így biztos elég hülyén hangzik és a válasz gondolom hogy szinte minden boltban. De én azt se tudom tulajdonképpen hogy mi az csak akarok a szüleimnek csinálni valamit húsvétra amihez kell. Na ahova én el tudok egyedül jutni, szóval kocsi nélkül az coop (maxi) és cba vagy abc vagy mi az. Ott van? És mégis hol kell keresni ezt egy boltban? megnéztem, mert azt se tudom, hogy néz ki, elvileg ilyen papírizébe van, mint a liszt. Ugye? Én ilyeneket sose vettem. Kb. mennyibe kerül? És akkor ott lesz ahol a lisztek is szoktak meg a cukor meg stb?
Sőt egyébként nekem textilkeményítő kellene de elvileg lehet kukoricakeményítő+vízből csinálni. és gondoltam az olcsóbb. Meg hát a textilkeményítőt még annyira se tudom, hogy mi, mint a kukoricak. De ha valaki tudja, hogy azt hol lehet kapni, illetve a 2 boltban lehet-e és hogy az mennyibe kerül általában, annak is örülnék.
CBA szokott lenni az 50dkg kb 600ft.
A bio dolgok körül keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!