Tudnátok nekem olyan ételeket mondani, amiket halkan lehet enni, de nincs bennük túl sok ch?
3 óránk lesz összevonva szünet nélkül (törifakt), ennek megfelelő hosszúságú dogát írunk... nekem ennyi idő alatt kell ennem valamit a vércukrom miatt, de nagyon szigorú a tanár. Viszont a hátsó padban ülök, teljes takarásban, úgyhogy valamit be tudnék kapni, csak hang nélkül, mert minden neszre felkapja a fejét.
Köszönöm :)
Ilyen körülmények között nekem csak valami péksüti jut eszembe. Fogalmam sincs, hogy egy kifli neked túl sok ch-e, de mást így nem nagyon lehet enni.
Kifliből lehet tördelni kisebb darabokat, ha puha, akkor nem fog morzsálni sem nagyon.
Nem, mellékvesekéreg-zavarom van, ez okoz hormonproblémákat, állandó alacsony vércukrot. 2.5-3 óránként ennem kellene, csak nem túl sok cukrot, hogy ne legyen hirtelen emelkedés :) De nagyon félek ettől a tanártól, nem tudom, hogy kérhetném meg, már így is úgy érzem, hogy utál... pedig jó tanuló vagyok, nem voltam vele szemtelen sem.
Énnekem egyébként még a tojás jutott eszembe szeletekre vágva, csak az meg szerintem büdös lesz, mire megenném...
tk. pékáru
házi zabkeksz (ez puha omlós, nem ropog, így lehet halkan enni)
Ha szabd innod, akkor csinálhatnál egy laktatóbb turmixot és akkor nincs para, hogy a tanár előtt lebuksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!