Fagyasztott élelmiszer megromolhat, ha sok ideig van lefagyasztva?
Figyelt kérdés
Mondjuk 1 évig. Érdemes megfőzni vagy inkább kidobni?2014. ápr. 5. 20:14
1/7 anonim válasza:
Meg nem romlik, de veszít az értékéből. Főzd meg, nem kell kiöobni.
2/7 A kérdező kommentje:
De tuti, hogy nem lehetnek benne férgek meg bacik, ha sose volt kiengedve és újrafagyasztva? (csak szimplán régi).
2014. ápr. 5. 20:59
3/7 anonim válasza:
Férges biztos nem lesz, de egy idő után meg szokott avasodni - bár attól függ mit raktál el.
4/7 anonim válasza:
Bacik, férgek nem lesznek benne. Ami a legvalószínűbb hogy rárakódik egy csomó jég és felolvasztáskor vizes lesz, ami mondjuk egy kenyérnél nem jó, zöldségnél kevésbé zavaró de annak is lehet mellékíze. Amúgy is átveheti más ételek ízét.
5/7 anonim válasza:
Azt szoktak mondani h a fagyasztott termekek egy evig jok. Baci nem lesz rajta, de az ize nem lesz az igazi.
6/7 anonim válasza:
Simán megfőzheted, semmi baja nincs, de esetleg úgynevezett hűtőíze lesz kicsit. De, ha jól elkészíted, fűszerezed, ezt is korrigálhatod valamennyire.
viszont tovább már ne tárold, mert kb az 1 év, ami a tűréshatár a fagyasztóban.
7/7 anonim válasza:
Én voltam konyhai higénia képzésen, a hivatalos eltarthatóság fagyasztva HAT hónap (vagy ami a bontatlan zacskón van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!