Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Egészséges minden nap húst enni?

Egészséges minden nap húst enni?

Figyelt kérdés

CSAK disznó húsra gondolok (darálva,sütve,rántva) esetleg 1-2 hetente szárnyas.

Köretnek szinte csak sült krumpli,püré.

2014. márc. 28. 19:55
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
bocsi, rossz kategóriába írtam, egészség-> táplálkozáshoz írtam ki újra
2014. márc. 28. 19:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap ugyanazt enni nem egészséges semmiből sem.
2014. márc. 28. 19:59
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Az alapkérdésre a válasz igen, de így ilyen egyhangúan egyáltalán nem egészséges.

Húsból se kell minden nap, de ha minden nap eszik valaki az is teljesen jó.

Viszont vegyesen kéne, sertés, szárnyas, hal, és főleg a körítést kéne sokkal változatosabbá tenni.

Egy így nagyon egyhangú, semmi ásványi anyag, alig valami rost.

Kéne rizs, zöldségek, párolva, grillezve, nyersen, saláták, tészta köretek, egyéb gabona köretek, stb.

2014. márc. 28. 20:02
 4/14 anonim ***** válasza:
45%

Semmiképpen, a sok hús, főleg a sertés rákot okozhat.

Heti 2-3 alkalom lenne az ideális húsfogyasztásból:

[link]

2014. márc. 28. 20:51
 5/14 anonim ***** válasza:
22%
nem, főleg nem disznóhúst, és főleg nem folyton krumplival.
2014. márc. 28. 21:01
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem az.

A sült krumpli még kevésbé.

Inkább halat (folyami, ha lehet), szárnyast, marhát egyél. é

2014. márc. 28. 21:04
 7/14 anonim ***** válasza:
74%

....véletlen elküldtem...

És zöldség köretet egyél. Hiányzik a vitamin. Rántva sem jó mindig. Tudom, van olyan irányzat, hogy fehérje bármennyi lehet, de az nem jó. Rengeteg a hátulütője. Rögtön le fognak támadni, de ez van. Én is eszem húst, imádom, de nem reggeltől estig, és nem sült krumplival.

2014. márc. 28. 21:07
 8/14 A kérdező kommentje:

nem magam miatt kèrdezem, èn bármit megeszek, a párom az aki egyedül csak a disznó húst ès a marhát kèpes megenni, köretnek meg csak a sült krumplit & pürèt, ja ès semmilyen levest nem eszik nagy bánatomra

az anyja erölteti minden áldott nap h húst együnk, így is csak a hús levest ismeri, minden hètvègèn azt főz, meg folyton rántott húst, a daráltat èn szoktam bolognaiba v fasírtba felhasználni nèha

csak tudni szeretnèm jó-e ha naponta húst kell enni ès mivel 1 ève nem esek teherbe erre is gondoltam h maga a táplálkozás miatt nem sikerül

szóval tanácstalan vagyok

2014. márc. 28. 21:58
 9/14 anonim ***** válasza:
a sok hús nem jó. a disznó hús meg alapban nem egészséges. az egyoldalú táplálkozás szintén nem jó.
2014. márc. 28. 22:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, az ilyen egyoldalú táplálkozást pedig nem lehet hosszútávon űzni, igazából nem is hívnám táplálkozásnak, semmi értékes nincsen benne. Főzz magadra, a kedvesedet az anyja már rég elrontotta, talán akkor fog változtatni, ha orvos hívja fel a figyelmét az egészségügyi következményekre.
2014. márc. 28. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!