Egészséges minden nap húst enni?
CSAK disznó húsra gondolok (darálva,sütve,rántva) esetleg 1-2 hetente szárnyas.
Köretnek szinte csak sült krumpli,püré.
Az alapkérdésre a válasz igen, de így ilyen egyhangúan egyáltalán nem egészséges.
Húsból se kell minden nap, de ha minden nap eszik valaki az is teljesen jó.
Viszont vegyesen kéne, sertés, szárnyas, hal, és főleg a körítést kéne sokkal változatosabbá tenni.
Egy így nagyon egyhangú, semmi ásványi anyag, alig valami rost.
Kéne rizs, zöldségek, párolva, grillezve, nyersen, saláták, tészta köretek, egyéb gabona köretek, stb.
Semmiképpen, a sok hús, főleg a sertés rákot okozhat.
Heti 2-3 alkalom lenne az ideális húsfogyasztásból:
Szerintem nem az.
A sült krumpli még kevésbé.
Inkább halat (folyami, ha lehet), szárnyast, marhát egyél. é
....véletlen elküldtem...
És zöldség köretet egyél. Hiányzik a vitamin. Rántva sem jó mindig. Tudom, van olyan irányzat, hogy fehérje bármennyi lehet, de az nem jó. Rengeteg a hátulütője. Rögtön le fognak támadni, de ez van. Én is eszem húst, imádom, de nem reggeltől estig, és nem sült krumplival.
nem magam miatt kèrdezem, èn bármit megeszek, a párom az aki egyedül csak a disznó húst ès a marhát kèpes megenni, köretnek meg csak a sült krumplit & pürèt, ja ès semmilyen levest nem eszik nagy bánatomra
az anyja erölteti minden áldott nap h húst együnk, így is csak a hús levest ismeri, minden hètvègèn azt főz, meg folyton rántott húst, a daráltat èn szoktam bolognaiba v fasírtba felhasználni nèha
csak tudni szeretnèm jó-e ha naponta húst kell enni ès mivel 1 ève nem esek teherbe erre is gondoltam h maga a táplálkozás miatt nem sikerül
szóval tanácstalan vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!