Mit kell tenni a vajjal, hogy kenhető legyen?
Figyelt kérdés
Más hogyan használja a vajat? Mert én megveszem, hűtőbe teszem, de ott kemény lesz, nem kenhető.2014. márc. 12. 16:15
1/7 anonim válasza:
ha kivettem a hütőböl és nagyon kemény akkor fél percre a mikróba teszem.
3/7 anonim válasza:
A vajat nem kell hűtőben tárolni. A Vaj avasodása a levegő oxigénjétől történik. Légmentesen kell csomagolni, szobahőmérsékleten kell tárolni.
4/7 anonim válasza:
Jézusom, az ilyen kérdések kiírói hogy nem halnak éhen a tehetetlenségtől?
Ha van hűvös spájz, akkor vajtartóban elég ott tárolni. Sima szobahőmérsékleten én nem tartanám hosszan, nálam is hűtőben van. Aztán használat előtt 10 perccel kiveszem és máris simán kenhető utána.
5/7 A kérdező kommentje:
Mert soha életemben nem használtam étkezésre vajat, csak most szeretném kipróbálni. És a csomagolására az van írva, hogy hűtőben tartandó.
2014. márc. 12. 17:48
6/7 A kérdező kommentje:
15 perce kivettem, de még ugyanolyan kemény.
2014. márc. 12. 18:07
7/7 anonim válasza:
Ahogy a többiek is írták, nem szükséges hűtve tartani, bár én is ott tartom, mert máshol nincs hely. Ha gyorsan akarod kenhetővé puhítani, vágd vékony szeletekre, vagy boríts rá egy felmelegített (meleg vízbe mártott) poharat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!