Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Pangasius halat vettem a...

Pangasius halat vettem a tescoban. Mit tegyek vele? Kidobjam?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz híre van ennek a fajta halnak: kihasználják, hogy mindenevő, ezért szeméttel etetik, és női vizeletet öntenek a vizükbe, miben hormonok vannak, hogy jobban nőjenek. Elég hajmeresztő videó is van róla. Sajnos vásárlásnál nem figyeltem oda, így megvettem 1200ftért 1 kilót... egészséges életmód híve vagyok... Mit tennél?
2014. febr. 25. 15:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Ha már a Tescoban vásárolsz, a Pangasius semmivel sem rosszabb, mint akármelyik másik hal a fagyasztóban mellette. Tudom, körbement egy email arról, hogy a Pangasius micsoda szörnyűség, de ugyanezt lehetne írni a többi tescós halról is. Kidobni semmiképp se dobd ki, add oda inkább a szomszéd kutyájának, macskájának, nagyon fog örülni neki:)
2014. febr. 25. 18:15
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Mi rendszeresen esszük, nem is hallottam még erről, hogy egészségtelen. Nekem nincs vele/tőle bajom.

(halálra sértődnék, ha a szomszéd hozna nekem egy kiló "szemetet" hogy etessem meg a háziállatommal, nem vagyunk mi koldusok)

2014. febr. 25. 19:49
 13/16 blas0000 ***** válasza:
100%
Én kifejezetten szeretem. Szerintem semmi baj nincs vele. Azt meg hol mivel etetik? Talán más halat amit vesz az ember azt mivel etetik? Bio köles golyóval? A pangasius nagyon olcsó a többi halhoz képest. Így hát be kell mocskolni, hogy ne azt vegyék!
2014. febr. 25. 21:05
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Én szoktam venni, eddig nem lett tőle semmi bajom, és az íze sem rossz. Hallottam róla ezeket a sztorikat én is, tényleg elég rossz híre van.

Ezzel az erővel a csirke is rossz, meg szinte minden hús, mert hormonokkal meg antibiotikumokkal etetik az állatokat, és levéd halat fognak ki makulátlan tiszta vízből.

2014. febr. 25. 22:22
 15/16 doboszoli ***** válasza:
46%

Nem nagyon szoktam foglalkozni ilyen "áltudományos bulvárszenzációkkal", hogy egészséges/egészségtelen, ha egyébként ízlik a portéka.

Ám a cápaharcsa számomra ehetetlen kategória. Egy friss, kilónként hatszáz forintos sült keszeg kenterbe veri.

Persze, akinek ízlik, egye bátran.

2014. febr. 26. 06:52
 16/16 anonim válasza:
100%

Nem kell bedőlni mindennek. A pangasius legnagyobb "baja", hogy megfizethető, és ezért kiszorítja az agyonárazott egyébb halakat a piacról világszerte amiért fújnak rá, és megy a negatív kampány. Különben ezen a pisis dolgon felnevettem. Te se gondolod komolyan remélem, hogy terhes nők pisijét gyűjtik a tartályban, aztán engedig belr az akváriumba.:D Komolyra fordítva a szót, ennek már azért se lenne értelme, mert előbb ölik meg ezeket a halakat, minthogy ivarérettek lennének, így semmi hatása nem lenne.

Nem kell bedőlni mindennek.

Jómagam a pangasius-t szeretem legjobban. Puha, szálkátlan, nem büdös iszapszagú.

Aki meg azt írta nem hal, azt kérdezném, akkor szerinte mi? Malac?

2014. márc. 2. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!