Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Pangasius halat vettem a...

Pangasius halat vettem a tescoban. Mit tegyek vele? Kidobjam?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz híre van ennek a fajta halnak: kihasználják, hogy mindenevő, ezért szeméttel etetik, és női vizeletet öntenek a vizükbe, miben hormonok vannak, hogy jobban nőjenek. Elég hajmeresztő videó is van róla. Sajnos vásárlásnál nem figyeltem oda, így megvettem 1200ftért 1 kilót... egészséges életmód híve vagyok... Mit tennél?
2014. febr. 25. 15:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%

Igazan nem akarlak megbantani, de ha egeszsegesen akarsz etkezni, akkor ne vasarolj a tescoban. Igaz, h olcso(bb), de koztudott, h szar minoseget arulnak. Meg Angliaban is, pedig az otthonihoz kepest ez valamivel jobb minoseg. Piacon, halasnal, hust pedig hentestol.

Bar a mai vilagban mar azokban sem biztos, h lehet bizni.

2014. febr. 25. 16:04
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Nyugodtan edd meg, egy kilótól semmi bajod nem lesz. Én is vettem régebben, amíg nem tudtam róla a legendákat, amik vagy igazak, vagy nem (videó ide vagy oda). Finom volt és nem volt bajunk tőle. Mióta hallottam, hogy nem jó, én se veszek. De ki nem dobnám.

Mondjuk ha undorodsz és nem vág földhöz az 1200 Ft, akkor ki is dobhatod.

Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de a ketreces tartású csirkéket pl. konkrétan hormonokkal és gyógyszerekkel tömik, és azt is simán megeszed. (Nekem pl. migrénem van tőle, a pangasiustól meg nem volt.)

2014. febr. 25. 16:05
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy a hentesnél is ugyanazt a húst veszed, csak nem ellenőrzik olyan szigorúan, mint a Tescóban (ahol ennek ellenére is előfordulnak botrányok!, képzeld, ahol nem is ellenőrzik...), és nem garantálják, hogy ha büdös a hús, akkor visszaadják az árát 24 órán belül.

2.

2014. febr. 25. 16:07
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

alapból nem veszek fagyasztott halat mire kienged a az 1kg marad jó estben 80dkg halhús.

kidobnám.

nem mindig az olcsó az olcsóbb.

halasnál piacon kell friss halat venni. de érteni kell hozzá ,hogy ne vágjanak át.

2014. febr. 25. 16:08
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
Én nem azért dobtam ki, mert Pangasius, hanem azért, mert olyan rossz volt az íze, hogy e kis szeletnél egyikünk sem bírt többet enni belőle, pedig alaposan befűszereztem, a maradékot még fagyottan kukáztam.
2014. febr. 25. 16:10
 6/16 A kérdező kommentje:
ettem belőle, hát semmi hal állaga nem volt. Lemértem, az 1kg 20%-a maga a hús, 80% a rajta levő jégpáncél, ezt a saját szememmel láttam! Olcsó húsnak híg a leve... Sajnos hús terén nem vagyok jártas, de ez egy jó tanulópénz volt. Köszönöm a válaszokat, még kigondolom mi lesz vele.
2014. febr. 25. 16:21
 7/16 anonim ***** válasza:
82%

Minek vetted meg, ha utána variálsz? Nem bántásból írom, csak nem értem.

Szemétnek amúgy nem mondanám. Imádom szinte az összes halat, a Pangasiust is. Huzamosabb ideig ettem és nem hogy bajom nem lett tőle, de méga vérképem is látványosan javult. Triglicerid, koleszterin tökéletes lett, eddig magas volt.

2014. febr. 25. 16:27
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
Ha haltörzs lenne, megenném (mondjuk nem tudom, vagy-e Pangasius haltörzs), ha halfilé, akkor bármilyen márka is, vagy a kutyával, macskával etetném meg, vagy megkérdeznék valakit, aki szereti, hogy kell-e neki, mert általában minden halfilé ehetetlen és gusztustalan ízű mostanában, legalábbis én így érzem. Semmi halízük nincs, inkább olyan ízetlen, nem is tudom, mintha halszagú szivacsot rágnék. :(
2014. febr. 25. 16:30
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Mi nagyon sok halat kipróbáltunk és mindig visszatérek a Pangasius halfiléhez. Sokkal szaftosabb és ízletesebb, ha jól el van készítve!Egészséges életmód! Ma ez az egészséges, holnap meg az ellenkezője!
2014. febr. 25. 17:01
 10/16 anonim ***** válasza:
14%

9#es tudod te mi az a hal??? ami egészséges? szürke harcsa ,amur , anogolna ,lazac stb..

de pangasius az nem hal:

2014. febr. 25. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!