Mustár, ketchup magában?
Csak úgy kanállal eszem a mustárt és a ketchupot is, általában ez a vacsim. Egyszerre megeszek egy 450 grammos flakont. Imádom... :)
Ez nagyon fura? Miért csinálom ezt? Lehet a mustár meg a ketchup-evés az oka annak, hogy nagyon vékony vagyok (165 cm/45 kg)? Anyuék mindig azt mondják, hogy undi, és tűnjek el a szobámba a "kencéimmel pacsmagolni", nehogy a családi asztalnál merjek enni, és különben is mohó disznó vagyok, hogy megeszem az egészet. Megjegyzem, anyuék és a nővérem is túlsúlyos, szóval nem tudom, milyen alapon mohó disznóznak le, na mindegy :D
Ha szeretnék felszedni egy kicsit, álljak le a mustár/ketchuppal? Félek, hogy nem fogok tudni, bár tudom, ez elég betegesen hangzik...
Köszönöm, hogy elolvastál :)
Nekem nem furi ,unoka húgom aki 9 éves néha eszik ,egy evőkanál ,kechapot ,mustárt,vagy majonézt ,csak úgy.
Nem tudjuk miért ,oda megy a hütőhöz ,és nyomja a kanálra.
Aztán megy tovább.
Bár ő mindenhez tunnkol keveset valamelyikből.
Előbb-utóbb a savtartalmuk kikezdi a gyomrodat. ez nem a normális mérték , amennyit írtál, és főleg nem folyamatosan.
Én nem aggódok miattad, de az embernek csak egy gyomra van...így saját magának kell vigyáznia rá, ameddig tud.(de a gasztroenteorológusoknak is meg kell élni valamiből, és sajnos van nekik bőven kikből..)
Hmmm, cukros tojás? Főzve vagy sütve cukrozod? Még nem is hallottam róla :)
Egyébként ha néha a ketchup helyett passzírozott paradicsompürét eszek, az jobb? Oregánóval, sóval, bazsalikommal ízesítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!