Én a majonézzel vagyok ugyanígy :D sztem nem lehet bajod
2014. jan. 19. 12:35
2/8 anonim válasza:
Szerintem esetleg gyomorrontásod,hányingered lehet tőle majd.
Nem olyan egészséges sokat egyszerre enni belőle,de nem is lesz olyan súlyos bajod.
2014. jan. 19. 12:36
3/8 anonim válasza:
Egyszerűen sok. felnyomja a gyomorsavadat, ami nem jó érzés,puffadást, torokkaparást, majd a sok sav később hányingert is okozhat.
Rendszeresen nem csináld.Tudom miről beszélek, mert refluxos vagyok évek óta, és a főzött paradicsom az egyik legnagyobb ellenségem sajnos, pedig nagyon szeretem.
A nyers paradicsommal semmi gondom, inkább Te is tegyél a pizzádra kevés szószt és több nyers paradicsomkarikát.
Persze mindenki másképp reagál az élelmiszerekre,lehet, hogy neked kutya bajod sem lesz a sok kecsaptól.
2014. jan. 19. 12:42
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, de én is sokat eszek. Na jó, nem ennyire, de heti 1-2 félkilós szokott elfogyni. :D
2014. jan. 19. 12:47
5/8 anonim válasza:
Nagyon veszélyes, sok benne a só és rengeteg a tartósítószer. A tartósítószer ugyebár méreg, amit a mikroorganizmusok elölésére tesznek bele, Te meg a májadat teszed tönkre vele (mert az próbálná lebontani, de közben a máj sejtjeit is károsítja).
2014. jan. 19. 13:09
6/8 zgyzgy válasza:
Lehet kapni tartósítószermentes és cukormentes ketchupot (Globus, Univer, Heinz). Inkább ezeket kéne enni. Az olcsó sajátmárkás termékek borzalmasak.
2014. jan. 19. 19:38
7/8 anonim válasza:
attól függ hogy eszel sokat, ha egyszerre ahogy a példában is írtad sztem max rosszul leszel és kihányod, de ha tartósan sokat eszel pl heti 2-3 ilyen tubus is elfogy akkor kétlem, hogy jót tenne hosszú távon... én is szeretem a ketchupot majonézt mustárt, de mondjuk havonta veszek egyet midnegyikból ha elfog nem veszek egy hónapig, mert tuti nem egészséges örökké ezeket enni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!