Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Globus és Univer majonéz...

A Globus és Univer majonéz közül melyik a finomabb szerintetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egészségtelen, meg a legjobb a házi, de nem kell ezt leírni, nem ez volt a kérdés.

2014. febr. 9. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Kipróbáltam többféle ismeretlen "márkát", de visszatértem a Glóbushoz, mert szerintem az a legjobb.
2014. febr. 10. 09:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 8-3-ra a Globus nyert!
2014. febr. 13. 20:51
 13/13 anonim válasza:

Ételhez mindig Globus-t ettünk, de ételBE Univer-t szoktuk tenni. Folyékonyabb, könnyebb akármivel összekeverni és olcsóbb.

Mondjuk nemrégiben bejött ez a cseppmentes kupak a Globus majonéznél, és komolyan nem fogok többet ilyet venni. A vége már alig jön ki. És nem az utolsó 5%-ról beszélek hanem kb 20%-ról. Akárhogyan rázom vagy ütögetem semmi. Hiába volt fejjel lefelé a hűtőben. A súlyán érzem, hogy még van benne. Múltkor felvágtam a dobozt és ahhoz képest hogy semmi nem jött rengeteg volt még benne. Ilyen probléma sohasem volt a régi Globus tubussal. És soha nem folyt az sem ki. Még egy van a spájzban, ha az elfogy és nem lesz normális tubus, akkor visszatérünk az Univer-re.

2016. febr. 20. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!