Sargapepabol valaki jo receptet?
Tempura tészta:
1 rész kukorica liszt
2 rész sima liszt
jéghideg szóda vagy bubis ávíz
késhegynyi szódabikarbóna
só, bors és a sütéshez olaj
A zöldségeket megpucoljuk, és vékony csíkokra szeljük. Az olajat felmelegítjük (wok), a tésztát pedig a hideg szódával, sűrű palacsinta tésztának kikeverjük. Megmártjuk a tésztába a zöldségeket ,és bő forró olajban kisütjük.
Sárgarépával is finom,de bármilyen más zöldség jó hozzá.
Nagyon szeretem a repatortat, fahejjal es dioval, de cukormaz nelkul.
Sosak kozul a reparosztit, ami igazabol reszelt repaszeletkek es reszelt zellerszeletkek olivaban kisutve, taller formaban.
Repapure, ez olyan mint a krumplis valtozat, inkabb koretnek valo.
Zoldseggolyocskak: repapure, zellerpure es cukkinipure osszekeverve fasirt allagura, ha nagyon kremes akkor egy fott krumplit is torhetsz hozza villaval, es kisutva keves olivaban. Ez magaban egy martassal kivalo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!