Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek nagyon károsak a...

Kurbi kérdése:

Szerintetek nagyon károsak a lentiek, ha igen mennyire és mi bajom lehet tőlük?

Figyelt kérdés

Szóval nem vagyok érzékeny semmilyen kajára és szeretnék fehérjét szedni és ezt a 2 találtam

[link]

[link]

2014. jan. 7. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Teljesen egészséges, semmi bajod nem lehet belőle.

Ha valaki átlagos hétköznapi mozgásokat végez, annak kell napi X gramm fehérje, azt minden további nélkül meg tudja enni változatos étrenddel.

De ha valaki mondjuk testépítő, és 50-szer annyi izommunkát végez, akkor 50-szer annyi fehérjére van szüksége.

50-szer annyit viszont értelem szerűen képtelenség enni, így ezeket az anyagokat, (amino savak, egyes ásványi anyagok, fehérjék) koncentráltan kell beszerezni.

Nem hogy káros, de ha szélsőségesen nagy a fizikai terhelés, akkor gyakorlatilag az egyetlen egészséges módszer a táplálék kiegészítők használata.

Az izom munkához szükséges, és az általa felemésztett tápanyagokat nem igazán lehet másképp optimális arányban biztosítani.

2014. jan. 7. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem káros.

Eleinte én is tartottam a protein poroktól (nő vagyok egyébként), de sokkal könnyebb így elfogyasztanom a kellő mennyiségű fehérjét, mintha csak szilárd táplálékkal akarnám bevinni.

2014. jan. 7. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!