Mélyhűtött sertéscomb még jó?
Figyelt kérdés
1,5 hónapja vettem a hentesnél 2 kiló sertéscombot(nem darált), csak azóta a mélyben van, jó még szerintetek? Szeretne a párom pörit csinálni belőle :)
Elnézést a tudatlanságom miatt, csak 18 évesen még kezdő szakács vagyok :P
2013. dec. 26. 16:24
1/7 anonim válasza:
még semmi baja : nyugodtan főzétek meg ha kiengedet .
3/7 anonim válasza:
A frissen lefagyasztott hús több hónapot is kibír állagromlás nélkül a fagyóban.
Minden további nélkül felhasználhatod bármilyen ételnek
kiolvasztás után.Sőt, ha készrefőzted és marad belőle, azt is le lehet újra fagyasztani, csak a nyers kiolvasztott húst nem szabad visszafagyasztani.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. dec. 26. 16:59
5/7 anonim válasza:
Csak ne a mikróban olvaszd fel.... mert büdi lesz tőle, s az íze sem lesz az igazi!Langyos vagy esetleg még olyan meleg vízben amit a kezed elbír!
6/7 anonim válasza:
Ha vízben olvasztod, akkor dupla nejlonzacskóban, nehogy meztelen, mert még vizesebb lesz.De legjobb magától hagyni kiolvadni, amíg szelhető, kockázható nem lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek, holnap megcsinálom :)
2013. dec. 27. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!