Hol vegyek háztáji csirkét?
Figyelt kérdés
Pest és Pest-megye. Megbízható.2013. dec. 9. 23:13
1/3 anonim válasza:
Én Hangonyba szomtam. Ozd kozelebe van egy kiss falu de megeri!
2/3 anonim válasza:
Erre van igény?
Te mondd! És le is vágnád, magad??? Bocs, hogy nem tudok most kielégítő válasz adni, csak kérdések tömkelege jutott eszembe:
Mert az az igazság, hogy szívesen tartanék csirkét a tojások miatt, de én magam le nem vágnám az idős tyúkokat, eleve az húst sem szeretem... Csak a tojás kéne. Ezért nem foglalkoztam még a dologgal... Levágni nem mernék egyet sem. De ha valaki megvenné...
Tényleg van ilyesmire igény,???
3/3 anonim válasza:
Konkrétan Pesten a Bosnyák piacon vannak nénik, akik árulnak szép házinak látszó csirkét. Persze igazolványuk nincsen, már a csirkéknek, hogy hogy lettek tartva. Csak elhinni tudod, hogy háztáji. Az áruk kb háromszorosa a hentesinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!