Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Megennéd azt az üveg lekvárt,...

Megennéd azt az üveg lekvárt, amiben egy döglött kukac volt? Vagy kidobnád az egész üveget?

Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Dobd ki.undoritooo
2013. nov. 13. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Miért dobnám ki? Nem vagyok vegetáriánus. Egyébként állítólag az ember élete folyamán több kiló rovart eszik meg úgy, hogy nem is tud róla. Én is találtam már lekvárban kukacot, kanállal szép nagy ívben kikanyarítottam belőle azt a részt, ahol volt, aztán igyekeztem elfelejteni a létezését is.
2013. nov. 13. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
lehet, hogy több millió rovar, meg kosz kerül a szervezetünkbe a tudtunk nélkül, de valahogy akkor se lenne gusztusom megenni.
2013. nov. 13. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
Én meg azok után, amennyit dolgozom a lekvárok eltevésével, egyetlen kukac miatt tutira nem dobnám ki az egész üveget. Ez van, ha az ember nem permetezett gyümölcsből készíti a lekvárt.
2013. nov. 13. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Kuka.

"Egyébként állítólag az ember élete folyamán több kiló rovart eszik meg úgy, hogy nem is tud róla."

Ez lehet, de azért szándékosan nem fogok bogarakat nassolni.

2013. nov. 14. 20:26
 6/6 anonim válasza:
63%
Dobd ki....lehet, hogy más is van benne a lekváron és a kukacon kívül :s
2013. nov. 17. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!