Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért tesznek újabban a Pick...

Miért tesznek újabban a Pick téliszalámiba, Gyulai kolbászba, sonkákba, minden hústermékbe valamilyen cukrot vagy édesítőszert?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindig is tettek.
2013. nov. 5. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Régebben is tettek, csak akkor nem olvastad el, egyébként ízfokozóként szerepel.
2013. nov. 5. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!