Legfinomabb gyumolcsjoghurt? Neked melyik a kedvenc?

20-as sajnálom hogy nem ismered az igazi természetes joghurtot. De amit az ember nem ismer, az nem hiányzik. Én csak a minőséget szeretem és azt tudom is élvezni.
Azt pedig, hogy a Danon a joghurtját az udvarán legelésző tehenekből feji ☺ ☺ ☺ , na jól van, mese után jobban alszik a gyerek ☺.

mondd, mustafa33, miért irkálsz ide? ennyire kielégíti beteges vágyaidat, ha másnak beszólhatsz? kicsit át kéne gondolnod az életed, ha ez jelent örömöt számodra
inkább építs valódi emberi kapcsolatokat a való életben és ne egy anonim oldalon oszd az észt

24-es, nem te írtad a teheneket. Olvsad el a 17-es választ. Neki szólt.
Neked pedig ez ♂.

Egyébbként, ha csak dícsérő véleményeket vársz, írd ki a kérdéshez. Ha a kritika elfogadhatatlan minek kérdezel? Képzeld van akinek nem ízlik.
Vagy ez is egy formája a reklámnak? Akkor ügyes. Kérj províziót a cégtől. ☺

látom nem érted a lényeget :)
nem azzal van a baj, hogy valakinek különbözik a véleménye, hanem az, ahogyan ezt közlöd
egyszerűen nyers és sértő másokra nézve
te azt szereted, amit te csinálsz, más pedig azt, amit a boltokban lehet kapni
a kérdés úgy szól, neked melyik a kedvenced? erre jöttek válaszok, mindenki különféle márkákat sorolt fel, volt aki saját maga készíti, erre jössz te, és kötekedsz: "mustafa33 válasza:
A Danonnak mi köze a joghurthoz? Egyszerűen ügyes vegyészeik vannak.
A válasz 35%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 16/28 Időpont 10-26 19:22 Privát üzenet Szerinted a válasz nem hasznos."
ezzel van a gond, nem a különböző joghurtok minőségével, van akinek csak rosszabb minőségűre van pénze, van aki megengedheti magának a drágábbat

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!