Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Legfinomabb gyumolcsjoghurt?...

Legfinomabb gyumolcsjoghurt? Neked melyik a kedvenc?

Figyelt kérdés
Keszen kaphatora vagyok kivancsi,ne hazi keszitesut irjatok!
2013. okt. 24. 22:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
53%
Muller Corner. Epres es meggyes izben. Nagyon jo.
2013. nov. 13. 23:12
 22/34 mustafa33 ***** válasza:

20-as sajnálom hogy nem ismered az igazi természetes joghurtot. De amit az ember nem ismer, az nem hiányzik. Én csak a minőséget szeretem és azt tudom is élvezni.

Azt pedig, hogy a Danon a joghurtját az udvarán legelésző tehenekből feji ☺ ☺ ☺ , na jól van, mese után jobban alszik a gyerek ☺.

2013. nov. 14. 00:11
 23/34 mustafa33 ***** válasza:
Már bocs, de ez a Danon gyár udvarán legelő tehenek olyan mint a Lujza a kabaréban mikor azt mondta, Afrika nem lehet messze, mert egy néger minden reggel az utcájukon biciklizik átt. ☺
2013. nov. 14. 00:13
 24/34 anonim ***** válasza:
Én egy szóval sem írtam, hogy a Danon a saját udvarán legelésző tehenek tejéből készít joghurtot. Én csak azt írtam, hogy mivel te ennyire természetes joghurt párti vagy, gondolom magadnak készíted, az általad tenyésztett tehenek, általad fejt tejéből. Félreértettél kicsit, gondolom késő van az értelmezéshez, de az esti mese megvolt, lehet alukálni.
2013. nov. 14. 01:14
 25/34 anonim ***** válasza:

mondd, mustafa33, miért irkálsz ide? ennyire kielégíti beteges vágyaidat, ha másnak beszólhatsz? kicsit át kéne gondolnod az életed, ha ez jelent örömöt számodra

inkább építs valódi emberi kapcsolatokat a való életben és ne egy anonim oldalon oszd az észt

2013. nov. 14. 09:28
 26/34 mustafa33 ***** válasza:

24-es, nem te írtad a teheneket. Olvsad el a 17-es választ. Neki szólt.

Neked pedig ez ♂.

2013. nov. 14. 19:48
 27/34 mustafa33 ***** válasza:

Egyébbként, ha csak dícsérő véleményeket vársz, írd ki a kérdéshez. Ha a kritika elfogadhatatlan minek kérdezel? Képzeld van akinek nem ízlik.

Vagy ez is egy formája a reklámnak? Akkor ügyes. Kérj províziót a cégtől. ☺

2013. nov. 14. 20:00
 28/34 mustafa33 ***** válasza:
74%-os, te a Cserpest dícséred, ami szerintem is jó. És nem látod a különbséget közte és a danon között?
2013. nov. 14. 20:08
 29/34 anonim ***** válasza:

látom nem érted a lényeget :)

nem azzal van a baj, hogy valakinek különbözik a véleménye, hanem az, ahogyan ezt közlöd

egyszerűen nyers és sértő másokra nézve

te azt szereted, amit te csinálsz, más pedig azt, amit a boltokban lehet kapni

a kérdés úgy szól, neked melyik a kedvenced? erre jöttek válaszok, mindenki különféle márkákat sorolt fel, volt aki saját maga készíti, erre jössz te, és kötekedsz: "mustafa33 válasza:

A Danonnak mi köze a joghurthoz? Egyszerűen ügyes vegyészeik vannak.

A válasz 35%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.

# 16/28 Időpont 10-26 19:22 Privát üzenet Szerinted a válasz nem hasznos."

ezzel van a gond, nem a különböző joghurtok minőségével, van akinek csak rosszabb minőségűre van pénze, van aki megengedheti magának a drágábbat

2013. nov. 14. 21:57
 30/34 anonim ***** válasza:
De látom a különbséget, ennek ellenére a Danone-t is fogyasztom és kedvelem. Amúgy a házi készítésű választ is lepontoztam, mivel egyáltalán nem volt hasznos. A kérdező kiemelte, hogy ne írják a házi készítésűt. Legalább annyira haszontalan válasz volt, mint Mustafa eddigi összes válasza.
2013. nov. 14. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!