Mi lehet ez a szalonnában?
Figyelt kérdés
Vettem füstölt paprikás szalonnát boltban, elkezdtem enni és először egy picike fekete csomószerű valamit találtam,nem is foglalkoztam vele,olyan pici volt. De utána ahogy tovább vágtam rábukkantam valamire, a bőrtől indult egy vékony járattal és ahogy haladt befelé egyre nagyobb tömlőszerű valami volt, tele szőrszállal, és fekete sűrű masszaszerű valamit lehetett kinyomni belőle.Mintha egy kemény cisztaszerű tömlő lett volna a zsírszövetben,amiben ez a fekete valami van. Mintha féreg járata lenne. Undorító volt, a darabokat nem dobtam el. Nem tudom érdemes lenne e valahová elvinni bevizsgáltatni.2013. okt. 24. 11:16
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a disznó orr része volt, fejhúst szokták sokszor paprikásan elkészíteni.
2/9 A kérdező kommentje:
nem,nem,ez a zsirszövetben volt, valami ami biztos hogy nem oda valo! tudok rola akár képet is küldeni.
2013. okt. 24. 13:28
3/9 anonim válasza:
Talán egy disznótartó meg tudná mondani.
4/9 doboszoli válasza:
Nem részletezem mi az, dobd ki!
A gyártót kellene főbe lőni..
5/9 doboszoli válasza:
Na jó, privátban is kérdezték:
A tokaszalonnában,-feltehetőleg abból készült- előfordulnak nyirokcsomók, amit gondosan el szoktunk távolítani.
Előfordulnak begyulladt, gennyes nyirokcsomók is, amit különös gonddal, és sterilitással távolítunk el.
Nos, ez a jelen helyzetben elmaradt...
Ezért írtam, hogy a trehány gyártás következménye. Aki lepontozott,(bár nem hat meg) kérem cáfoljon meg!
6/9 A kérdező kommentje:
van benne valami,hiszek neked. Bár én más dolgokra gondoltam,de igazad lehet. Én azt hittem valami betokozódott élősködő,vagy begyulladt szőrtüsző... de akkor az a nyirokcsomó akár tartalmazhat baktériumokat vagy virusokat is.
2013. okt. 25. 16:35
7/9 anonim válasza:
Minden tiszteletem doboszoli mesternek, de hadd jegyezzem meg, nem ez lenne az első eset, ha húslégy lárváját találnánk a boltban vett szalonnában.
8/9 doboszoli válasza:
Köszönöm, hogy hiszel nekem, de mester a fene. Csak érdekel, és igyekszem jól csinálni...
9/9 A kérdező kommentje:
Azóta még kevesebb húst eszem, és valószínűleg az otthon nagymamáék által levágott disznó szalonnájából sem fogok már többet enni. Förtelem,undorító amit az élelmiszeriparban művelnek. Azért köszönöm a tájékoztatást.
2013. nov. 7. 20:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!