Használtátok már az "Egészség és Szépség" gabonaőrleményt? Vélemények?
Figyelt kérdés
nemrég kezdtem el enni, de kíváncsi vagyok mások véleményére, tényleg fogyaszt? ti hogyan készítettétek el?2013. okt. 22. 14:27
1/4 anonim válasza:
Én nem ismerem ezt, de te honnan vetted, hogy fogyaszt, mert ilyet nem is írnak róla, de nem is hinném.
2/4 A kérdező kommentje:
hát a honlapjukon is ott van...
2013. okt. 31. 08:13
3/4 anonim válasza:
El ne hidd, ma már ez a divat, sok mindenre ezt írják. Nem tudom, mi a honlapjuk, de én egy pár helyen néztem, ott nincs odaírva, de tuti, hogy csak átverés ez is.
4/4 drotmobil válasza:
A Gabonaőrlemény nem fogyasztószer! Asszem a dobozon olvastam vagy talán a honlapjukon hogy segít a fogyásban. Én is/Mi is, ezért is kezdtük venni. 1 adag gabonaőrlemény (3 teáskanál) vízzel felkeverve kevesebb mint 100 Kcal. Mi a reggeli és a vacsora helyett fogyasztjuk. Ez ugye 200 Kcal. tízórai és uzsonna kb. 200-200 Kcal Ebéd, 600 Kcal körül. Ez így 1200 Kcal. a 2000 helyett. Elég kellemesen laktat, így nem vagyunk annyira éhesek. Mivel a magas rosttartalma segíti az emésztést így ehetünk mellette "szinte" bármit, nem rakódik le olyan könnyen. Persze figyelünk, hogy mit eszünk, és ha nem is napi 1 kg a fogyás, de szépen lassan apadunk :) Én csak javasolni tudom, mert végre nem egy varázsszer tele mindenféle mű vackokkal. Ja és iszunk mellette rengeteg-rengeteg vizet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!