Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Használtátok már az "Egészség...

Használtátok már az "Egészség és Szépség" gabonaőrleményt? Vélemények?

Figyelt kérdés
nemrég kezdtem el enni, de kíváncsi vagyok mások véleményére, tényleg fogyaszt? ti hogyan készítettétek el?

2013. okt. 22. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem ezt, de te honnan vetted, hogy fogyaszt, mert ilyet nem is írnak róla, de nem is hinném.
2013. okt. 30. 15:18
 2/4 A kérdező kommentje:
hát a honlapjukon is ott van...
2013. okt. 31. 08:13
 3/4 anonim ***** válasza:
El ne hidd, ma már ez a divat, sok mindenre ezt írják. Nem tudom, mi a honlapjuk, de én egy pár helyen néztem, ott nincs odaírva, de tuti, hogy csak átverés ez is.
2013. nov. 1. 13:50
 4/4 drotmobil válasza:
A Gabonaőrlemény nem fogyasztószer! Asszem a dobozon olvastam vagy talán a honlapjukon hogy segít a fogyásban. Én is/Mi is, ezért is kezdtük venni. 1 adag gabonaőrlemény (3 teáskanál) vízzel felkeverve kevesebb mint 100 Kcal. Mi a reggeli és a vacsora helyett fogyasztjuk. Ez ugye 200 Kcal. tízórai és uzsonna kb. 200-200 Kcal Ebéd, 600 Kcal körül. Ez így 1200 Kcal. a 2000 helyett. Elég kellemesen laktat, így nem vagyunk annyira éhesek. Mivel a magas rosttartalma segíti az emésztést így ehetünk mellette "szinte" bármit, nem rakódik le olyan könnyen. Persze figyelünk, hogy mit eszünk, és ha nem is napi 1 kg a fogyás, de szépen lassan apadunk :) Én csak javasolni tudom, mert végre nem egy varázsszer tele mindenféle mű vackokkal. Ja és iszunk mellette rengeteg-rengeteg vizet is!
2013. dec. 12. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!