Használtatok már tupperes sajtreszelőt? Vélemény?
Szerintem iszonyat rossz... Utálom. Kár volt megvenni. Beletömörödik a sajt, ahogy próbálom reszelni. Alulra a tartályba meg nem potyog semmi. Úgy kell kipiszkálni mindenféle eszközökkel az összetömörödött sajtreszelék galacsint belőle. Reszeljen sajtot vele, aki feltalálta. Elgondolkodtam már rajta, hogy egyáltalán kipróbálták-e, mielőtt piacra dobták....
Nektek is ilyen rettenetes tapasztalatotok van vele?
Szerintem nincs az a sajtreszelő, ami a lágy sajtot lereszeli.
A tupperware is csak a kemény sajtot tudja szépen reszelni. Szerintem sem ér annyit amennyibe kerül.
Ezt egy olcsóbb reszelő is ugyanígy meg tudja oldani.
Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de nekem az egész Tupperware egy csalódás.
Tésztacsoda? Más lefedhető edényben is megpuhul a tészta.
Keltető? Nekem anélkül is megkelnek a tésztáim
Duplafalú melegentartó? Elfogy a leves, amit beletennél.
Egyedül a kézi hagymaaprítót használjuk.
Szerintem mindent vagy eladok Vaterán, vagy elteszem a gyereknek stafírungnak.
Na úgy látom nem vagyok egyedül a véleményemmel... Nem annyira lágy sajtot akartam vele reszelni amúgy. Tudom, hogy azt lehetetlen. De egy sima trappistával azért megbirkózhatna... A diót viszont ledarálja.
Amúgy nekem egyedül a konzerv nyitó, meg a fokhagyma prés vált be. Az tényleg hasznos. De a többi... Hát ezek a műanyag hűtőbe való "csodatálak"... :) Semmit nem érnek. Ugyan úgy beromlik benne minden, mint ha nem abban tárolnám a cuccokat. Meg a nokedli szaggató sem vmi jó. Inkább csíkokat lehet vele szaggatni, nem normális nokedlit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!