Quattrola kérdése:
Milyen fajta só jó a füstölt kolbászba?
Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 18:56
3/7 anonim válasza:
Közönséges asztali só. Jódozott, vagy jódozatlan az mindegy.
4/7 anonim válasza:
Himpacifütyi, már bocsánat...Sima só, semmi cicó!!
5/7 doboszoli válasza:
Évek óta készítek,(néhány éve gyártok) kolbászt, közmegelégedésre.
A legközönségesebb asztali só megfelel bele tökéletesen.
Egyszer olvastam egy általam nagyra becsült személytől, hogy kerüljük a jódozott só használatát, azóta ezt betartom, de csakis emiatt, nem rossz tapasztalat okán.
6/7 anonim válasza:
Ha a kérdezőnek van sütnivalója,(vagy majd lesz sütnivaló kolbásza... ), akkor a Mesterre és a többiekre hallgat, nem a Jetire...
7/7 doboszoli válasza:
A "mester" nem illet meg,(hol vagyok én még attól) de JETI nagyon tetszett!)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!