Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen fajta só jó a füstölt...

Quattrola kérdése:

Milyen fajta só jó a füstölt kolbászba?

Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Étkezési só.
2013. okt. 18. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Csak a himalájai! Ég és föld!
2013. okt. 18. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Közönséges asztali só. Jódozott, vagy jódozatlan az mindegy.
2013. okt. 18. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Himpacifütyi, már bocsánat...Sima só, semmi cicó!!
2013. okt. 18. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 doboszoli ***** válasza:

Évek óta készítek,(néhány éve gyártok) kolbászt, közmegelégedésre.

A legközönségesebb asztali só megfelel bele tökéletesen.

Egyszer olvastam egy általam nagyra becsült személytől, hogy kerüljük a jódozott só használatát, azóta ezt betartom, de csakis emiatt, nem rossz tapasztalat okán.

2013. okt. 19. 05:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a kérdezőnek van sütnivalója,(vagy majd lesz sütnivaló kolbásza... ), akkor a Mesterre és a többiekre hallgat, nem a Jetire...
2013. okt. 19. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 doboszoli ***** válasza:
A "mester" nem illet meg,(hol vagyok én még attól) de JETI nagyon tetszett!)))
2013. okt. 20. 05:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!