Kedvenc kaják?
Figyelt kérdés
Amiket bármikor képesek vagytok megenni..2013. okt. 13. 13:48
11/14 anonim válasza:
Barmelyik peksuti a cserpes tejivobol! Kakaos csiga, turos batyu, sajtos pogi es rongyos kifli! De csak onnan, mert ott mindig friss es meleg. Uristen imadom!:)
12/14 anonim válasza:
brokkoli krémleves, mézes-mustáros szezámmagos csirke, krumplis tészta, bármilyen sajt
kókuszgolyó, sajtos pogácsa, répatorta :)
13/14 anonim válasza:
Az első helyen van nálam: hamburger, erre mindig és mindenkor vevő vagyok, még betegen is ez az első amit megkívánok. Lehet mekis, vagy egy igazi jól megpakolt burger hatalmas buciban,házilag nekem jöhet.:P Mindegyik fajtát imádom, de az sem hátrány ha jól meg van pakolva jalapeno paprikával, ugyanis élek-halok mindenért ami erős, mindent csípősen eszem. Így kedvenc kategóriába tartozik nekem az Erős Pista is.:P Aztán nagyon szeretem még a Bolognai spagettit, a marhapörit tésztával, (Erős Pistával:P), Görögsali, Majonézes krumpli, és lényegében minden saláta majdnem.:D Szóval kb ezek... És nem vagyok kövér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!