4000kalóriás étrend napi 800-1200 forintért?
Figyelt kérdés
182 cm és 63 kg vagyok. Szeretnék hízni legalább 10-12 kilót. Néztem a BMR-em 1760 kcal és 4000kcal kell ahhoz hogy heti 2 kilót hízzak.. Azt kérném, hogy írjatok nekem egy étrendet napi max 6 étkezéssel, lehetőleg olyan ételekkel, amik napi 1000 forint körül kijönnek, és boltban kapható.2013. okt. 8. 17:15
1/5 anonim válasza:
XD!
Ez mekkora! :D
És nem vagy esetleg glutén, vagy laktóz érzékeny, hogy ne legyen ilyen egyszerű?
Ha leül egymással dolgozni egy dietetikus, meg egy élelmiszer árazó, talán, ha nagyon belehúznak akkor ketten együtt egy 8 órás műszak alatt össze tudnak dobni egy heti menüsort. :)
2/5 A kérdező kommentje:
XD Elírtam 3000 kalória akar lenni xd. Csak azért írom mert suliba elővennék egy illatos tonhal konzervet az durva lenne..-.- xd
2013. okt. 8. 17:55
3/5 anonim válasza:
Rizs, hús, zöldség. Fél kiló rizs 100ft, 1 kg csirkecomb 700ft + fűszer, olaj. Lehet kevesebb hús is, hogy férjen bele zöldség, a lényeg a rizs.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, már találtam étrendet is. Hétfőtől kezdem 6-7 gramm szénhidráttal, 50% ch 20%fat és 30%proteinnel.:D
2013. okt. 8. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!