Egy napi étel mennyiségnek ez megfelelő?
Figyelt kérdés
2 teljes kiőrlésű szemdvics : csirkemellsonka 2db, ubi , paprika
ebéd : leves , másodiknak ált. : csirkemellhúsból készült ételek vagy néha tésztát is eszem persze nem olyan sokat..
vacsi :1 joghurt almával
néha eszek uzsira epret, cseresznyét ..
kb hány kcal ?
17/l 170 cm 48 kg
2013. máj. 30. 18:05
1/7 anonim válasza:
Mi az a szemdvics???
Egyébként természetesen elég. Nem tudhatjuk hány kcal, mivel nem adtál meg mennyiségeket (hány deci és milyen leves, milyen csirkehúsos étel, milyen mennyiségben, tészta, stb?).
2/7 A kérdező kommentje:
szendvics bocsi :)
napi 2 liter ásványvizet iszok
leves az változó így azt pontosan nem tudom megmondani de két merőkanállal eszek
2013. máj. 30. 18:54
3/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan ehetnél többet... Ez szerintem fogyókúrás étrend, te pedig a magasság/kg arányoddal már nagyon vékony lehetsz.
20/l
4/7 anonim válasza:
szerintem vacsorára valami tartalmasabbat kéne enned. Kb.2500 kaloria kell napnta 1 17 éves embernek. szerintem sovány vagy 170/48 kevés.
5/7 anonim válasza:
szerintem 1 fejlődő szervezetnek kevés.
6/7 anonim válasza:
szerintem uzsonnára ehetnél többet ,és vacsira is.
7/7 anonim válasza:
én a helyedben vacsira nem gyümölcsöt ennék, hanem zöldséget. gyümölcsöt egyél még délelőtt. sokkal egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!