Hirioti01 kérdése:
Szereted a vajaskenyeret?
Figyelt kérdés
(margarinos kenyérre gondolok)2013. szept. 24. 15:03
11/22 A kérdező kommentje:
szerintem nagyon finom,főleg ha a kenyér friss és meg incs megszáradva nyamii...
2013. szept. 24. 15:24
12/22 anonim válasza:
2 szelet párizsival..gyerekorom kedvenc uzsonnája:D
Ha hazamegyek, anyámtól ezt kérek csak úgy gyorsba:D
13/22 anonim válasza:
Margarinosat nem, olyan, mintha folyékony műanyagot ennék, szerintem szar íze van. Kivéve a Stora Bords Eve enyhén sós margarinját, de olyat sem ettem már vagy 10 éve.
Vajjal viszont imádom. Sokkal jobb, testesebb, teltebb az íze, sütibe is csak azt teszek.
Vajsznob vagyok. Le a margarinnal! :))
14/22 A kérdező kommentje:
senki? már legaláb 5 perce fölraktam és még csak 7 válasz?
na mindegy
2013. szept. 24. 15:34
15/22 anonim válasza:
Margarint a lakás közelébe sem engedek. Szintén vajsznob.
16/22 anonim válasza:
Nem szoktam margarint venni, rendes vajat használok.
Hát mikor korán reggel meghozom a még meleg kenyeret, muszáj ennem egy szelet vajasat, csak úgy magában, minden egyéb nélkül... :)
18/22 anonim válasza:
hú de ennék most egy vajas kenyeret!!!
19/22 anonim válasza:
nem vagyok oda érte de néha megkívánom és megeszek akár 5 szelet vajas kenyeret egymás után minden más nélkül :)
20/22 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem!!!
köszi a válaszokat,föl lesztek rakva a facebookra,idővel...
Ha el nem felejtem XD
2013. okt. 15. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!