Miért ilyen kaki a mikrós popcorn? Mind egy vacak.
Már kipróbáltam 2 fajtát is, más gyártótól. Van az a mikrós popcorn ami zacskóban van, és berakja az ember a mikróba, és kipattogtatja.
Ja kipatogtatja, mikor a fele nem pattog ki, hameg több időre rakom be szénné ég.
Az semmi, már megfogadtam, hogy többé nem evszek ilyert, mert vacak, de annyira szeretem, és mindig előjön, hogy "na most nem rontom el" nem is rontanám, de volt már, hogy a zacsdkóban 1 se pattogott ki, hanem szénné égett az összes.
Mégis mitől? Nemrontottam el a zacskót, úgy csináltam, ahoghy mindig. Erre szénné ég a popcorn benne még mielőtt pattogna?
Mitől ilyen vacak sz*r az összes? Miért nem képesek rendeset gyártani? Rablás, vagy a fele nem pattog ki, vagy szénné ég mielőtt pattogna...
a legnagyobb teljesítményen pattogtatom (nem tudom, hány watt, régi a mikró) először 1,5 percig, kiveszem, megforgatom, majd visszateszem még egy percre és közben figyelem, mennyire pattog még
ez vált a legjobban, így majdnem az összes kipattog és nem ég oda
Szar a mikród vagy béna vagy.
Nekünk mindig nagyon finomra sikerül és max 10 mag nem pattog ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!