Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért ilyen kaki a mikrós...

Miért ilyen kaki a mikrós popcorn? Mind egy vacak.

Figyelt kérdés

Már kipróbáltam 2 fajtát is, más gyártótól. Van az a mikrós popcorn ami zacskóban van, és berakja az ember a mikróba, és kipattogtatja.

Ja kipatogtatja, mikor a fele nem pattog ki, hameg több időre rakom be szénné ég.

Az semmi, már megfogadtam, hogy többé nem evszek ilyert, mert vacak, de annyira szeretem, és mindig előjön, hogy "na most nem rontom el" nem is rontanám, de volt már, hogy a zacsdkóban 1 se pattogott ki, hanem szénné égett az összes.

Mégis mitől? Nemrontottam el a zacskót, úgy csináltam, ahoghy mindig. Erre szénné ég a popcorn benne még mielőtt pattogna?

Mitől ilyen vacak sz*r az összes? Miért nem képesek rendeset gyártani? Rablás, vagy a fele nem pattog ki, vagy szénné ég mielőtt pattogna...

2013. szept. 22. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nem rablás, semmit sem kötelező megvenni.
2013. szept. 22. 22:41
 2/8 anonim válasza:
100%
Én a Lidl vajas változatot veszem. Sok zacsival kikísérleteztem, hogy 3,5 perc a jó a mikróban. (3 perc és előtte sok marad kipattogzatlanul, 4 perc után megég egy része). Persze attól is függ, hány wattos a mikró.
2013. szept. 22. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyikkel sem történt ez, hogy vagy megég vagy fele nem pattog ki. Én 800 watton csinálom és mikor hallom, hogy már nem pattog, vagy alig-alig egy-egy szem, akkor kiveszem. Nekem jól szokott sikerülni, és tele lesz a zacsi. (Kivéve a tescos, annál nem telik meg nekem sem.)
2013. szept. 22. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

a legnagyobb teljesítményen pattogtatom (nem tudom, hány watt, régi a mikró) először 1,5 percig, kiveszem, megforgatom, majd visszateszem még egy percre és közben figyelem, mennyire pattog még

ez vált a legjobban, így majdnem az összes kipattog és nem ég oda

2013. szept. 23. 00:29
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Vagy vacakot veszel vagy vacakul csinalod meg. Szerintem finom. Sokkal jobb,mint az elore kipattogtatott zacskos. Te mihez viszonyitassz? Melyik a jo?
2013. szept. 23. 09:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Szar a mikród vagy béna vagy.

Nekünk mindig nagyon finomra sikerül és max 10 mag nem pattog ki.

2013. szept. 23. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Max teljesítményen 3 perc 30 másodperc. Mindig kipattog.
2013. szept. 23. 13:24
 8/8 Süle Dominik ***** válasza:
Mer el*****ad vegyél egy popcorn készitőt nem hiszem hogy ilyen csorok vagytok :D
2014. febr. 3. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!