Holnap visszamehetek így reklamálni a Spárba?
A pénztáros 6 ásványvizet írt be az egy helyett, csak otthon vettem észre. Be fogok menni, az üzletvezetővel beszélek, hogy ilyenkor elhiszik-e vagy nem. Megvan a blokk, azon kívül nem vettem sok mindent.
Ha más nem, megmondom hogy nézzük vissza a biztonsági kamerán hogy mi volt a szalagon, mert nem olcsó, 2154 Ft-ot fizettem a 359 helyett.
Bocsi, hogy offolok, de milyen víz volt az, amiből egy köbméter kb. 239 ezer forint? A vízműtől megkapod nagyon maximum 1000 forintért ugyanezt a mennyiséget (csatornadíjjal együtt). Nem hinném, hogy ennyivel jobb lenne az a víz, főleg, hogy a legtöbb ásványvíz többnyire némi ásványi anyaggal dúsított hagyományos csapvíz.
Hihetetlen, hogy az emberek mennyire szabadulni akarnak a pénzüktől :)
Imadom a Voslauert!!! En csak azt veszek,annyira finom es sok fajta van. A kedvencem! A tobbit meg sem kostolnam.
Egyebkent mindenkepp menj vissza. Es ha nem akarjak kifizetni, kerd a vasarlok konyvet!!! Nem tudom miert,de attol nagyon felnek. Es mutasd meg,ki volt a penztaros. Es ird meg,sikerult e:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!