Ha nincs itthon nincs étel, akkor mit egyek?
Figyelt kérdés
Nagyon éhes vagyok, meg szomjas, de ha iszok akkor meg mégéhesebb vagyok szóval nem jó az egész .#Péter #a tépés
2013. szept. 10. 22:18
1/22 anonim válasza:
a modellek papírzsepit esznek, ez megdagad bennük, és elmúlik az étvágy
(komolyan nincs otthon egy szelet kenyér, vagy egy zsömle?)
3/22 A kérdező kommentje:
anyámék tengeren vannak és nincs itthon semmi kaja én meg rettentő éhes meg szomjas vagyok.
2013. szept. 10. 22:30
4/22 anonim válasza:
Ha anyádék nyaralnak, kizártnak tartom, hogy otthon hagytak volna pénz nélkül. Rendelj házhoz pizzát! Máskor meg gondolkozz előre, és vásárolj be, hogy legyen otthon kaja!
5/22 anonim válasza:
Mi lenne ha megpróbálnál elmenni boltba és venni valamit ? Valami zsebpénzed csak van,esetleg közeli rokonodhoz,ismerősödhöz menj.
6/22 anonim válasza:
Ha van otthon nyers krumpli, tegyél be pár darabot 10-12 percre a mikróba. Előtte szurkáld meg a tetejét villával.
8/22 anonim válasza:
Ha nincs otthon semmi, akkor mit tudnánk tanácsolni?
Ha van otthon pénz, még tudsz pizzát rendelni.
Ha nincs, holnapig kibírod, reggel felhívsz valakit, rokont, barátot, ismerőst, vagy átszaladsz a szomszédba és kérsz kölcsön egy kis kajára valót. Vagy felhívod a szülőket, hogy szóljanak ők telefonon valami ismerősnek.
9/22 anonim válasza:
Inni azért igyál vizet, mert kiszáradsz.
10/22 anonim válasza:
süss krumplit,főzz tésztát,csinálj rántottát,tejbegrízt,bundás kenyeret...valami biztos van otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!