Igy romlik meg a görögdinnye? Vagy ez mi volt?
Figyelt kérdés
Par napja vettem a dinnyet. Mindig kirakom az ablakba, hogy erjen meg egy kicsit. De most vettem eszre, hogy az alja teljesen belapult, mint egy leeresztett labda. Lötyögött benne a le, puha volt a heja. Kidobtam az egeszet.
Megromlott, vagy mi? Meg sose volt ilyen...
2013. aug. 31. 13:27
1/2 anonim válasza:
Megrohadt, nekem egy sárgadinnye lett ilyen egyik nap, azt hiszem már lejárt az idejük, itt az ősz.
2/2 anonim válasza:
Az már szerintem nagyon régen leszedett példány volt.
Bár az igazi Lőrinc szeptember 5-én van, a dinnye leáldozásának napja (finoman fogalmazva)most már egyre kevesebb esély van arra, hogy roppanós, pirosbélű édes dinnyét fogjunk ki.
Azt hiszem, kongathatunk már neki...
ma is egy felet vettünk, de azon láttuk, hogy tökéletes az állaga, és nem is faragtunk be vele, finom , harsogóan ropogós volt és édes.
de azt hiszem, ez volt az idei utolsó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!