Megeszitek a görögdinnye magját, vagy kipiszkáljátok mindet?
Én megeszem. Nagyon ritkán harapok szét egyet is, akkor sincs semmi, nem értem miért kell kipiszkálni.
Egyik válaszolónak: nem szereted viszont látni? Mert te szoktad nézegetni vagy mi? :)
Aki meg ilyen finnyás, vegyen sötétzöld héjú, magszegény dinnyét, már ilyet is lehet kapni...
Én vegyesen. Ha nagyon sok van benne, kipiszkálom, de nem zavar a mag, simán lenyelem.
A dinnyemag egyébként is egészséges.
Régebben nem bírtam lenyelni, meg szétrágás nélkül megenni, aztán megtanultam, hogyan lehet dinnyét enni anélkül, hogy szétrágnád a magokat. A nyelveddel kell szétnyomni és közben óvatosan harapni. Így simán le lehet küldeni a magokat is gond nélküll.
Köszi a válaszokat, nem is figyeltem, hogy volt már ilyen kérdés, most ettem ebéd után, és eluntam kiszedegetni a magokat, aztán megettem magostól. tényleg észre sem vettem, úgy lecsusszantak:)
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Én nem szoktam megenni, mindig lelököm a tányérra a késsel. :) Sokszor furcsán néznek rám, de én már így szoktam meg. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!